Hartelijk Welkom in Brugge!

De 19de-eeuwse aristocratische woning van Baron de Peellaert vormt het kader van dit stijlvolle viersterren hotel in hartje Brugge, op amper 150m van de Grote Markt. Het hotel doet dit beschermde monument in empire en classicistische stijl in al haar glorie herleven. De rust en het gastvrije onthaal vormen de perfecte biotoop voor een romantisch verblijf in Brugge. De 50 kamers zijn heel stijlvol gedecoreerd en beschikken over alle faciliteiten. De aristocratische lounges, de 16e-eeuwse wellnessruimte in de authentieke kelders, de sierlijke binnentuin en de bar zijn perfect om te ontspannen na een dagje shoppen en sightseeing in de werelderfgoedstad. Hotel The Peellaert**** - Adults only beschikt over verschillende seminariefaciliteiten en een kleine parking.

Hotel The Peellaert is een adults only hotel (18+). Hierbij engageren wij ons om binnen de hotelmuren een kindvrije omgeving aan te bieden waarin rust, sereniteit en ontspanning de sleutelwoorden zijn.

Gezinnen met minderjarige kinderen zullen binnen de andere hotels van The Swan Hotel Collection zeker een geschikt verblijf vinden. 

The Swan Hotel Collection

Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert dukespalace Oud Huis De Peellaert

The Swan Hotel Collection is een Brugse hotelgroep die garant staat voor
kwaliteit en authenticiteit.

Direct boeken = gratis voordelen

Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert

Ontdek hier de unieke voordelen van een rechtstreekse online reservatie
in Hotel The Peellaert **** - Adults only.

Speciale aanbiedingen

Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert Oud Huis De Peellaert

Geniet van het beste wat Hotel The
Peellaert **** - Adults only te bieden heeft! Ontdek hier onze promoties & arrangementen.